söndag 27 maj 2012

Mors Dag

Det är Mors Dag idag. En dag värd att lägga på minnet då man skall (enligt min uppfattning) visa sin uppskattning till sin kära mamma - även om man gör det så gott man kan de flesta dagar. Det är så lätt att glömma, att ta förgivet..    

Idag var det min egen första "mors dag" och maken och lilltösen (enligt makens utsago ;)) hade fixat några trevliga presenter att fira denna dag med. Till frukosten mellan lillans blöjbyten vill säga ;) Lillan är finurlig måste jag säga. Vet redan att mamma behöver en soldusch till båten :) KANON! Vet att maken är känd för sina praktiska presenter, men den här kommer verkligen att komma till använding. Nu slipper jag alltså köra huvudet i en spann med kallt vatten, som jag gjort de senaste tio åren under våra båtresor (det bör tilläggas att jag är en sån där som liksom mår lite psykiskt dåligt om jag inte får möjlighet att tvätta håret när jag är ute till havs- en nojja jag har och kan erkänna fullt ut!) maken har alltså fattat detta och tyckte tydligen synd om mig. Jag får tacka och bocka för det! Nu kan jag "duscha" håret o varmt dessutom. Bara lite sol som krävs ,)

För att vara mors dag så är magen extra jobbig idag. Kanske för att jag åt lite för mycket o lite för gott igår? Igen? Jag vet inte. Kan vara att det bara är en sån dag idag också. Det behöver ju inte direkt bero på nåt speciellt. Hade oavsett en mycket mysig dag igår i goda vänners lag (en kortfika) samt många sköna promenader i solen! Vilket väder.. jag säger bara det!

Missade dessvärre större delen av schlagerfestivalen igår. Orkade inte kika längre än till Loreens bidrag var över.. satt o somnade i soffan. Jag vet, det är illa. När hon dessutom gick o vann hela skiten. Jag orkade inte ens se klart alla bidrag, men hann ju lätt konstatera att hon var klart bäst :)

Vi får se hur dagen artar sig men jag hoppas att magen lugnar sig lite tills i eftermiddag när jag skall hem i käka middag med mammsen och resten av la familia. Egentligen borde det vara vi som lagar mat åt henne, men det får bli en annan dag. Kanske redan imorgon? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar