lördag 12 maj 2012

@ mama's place :)

Har spenderat gårdagen och morgonen hos mamma. Alltid lika trevligt att komma hem till sin barndomstrakt och bli lite ompysslad.. mamma är bra på det! Hon kan konsten att ta ner mig på jorden när ingen annan lyckas. Ok, ibland lyckas inte hon heller men hon är i alla fall bra på det!

Hade en mysig dag med henne, Olivia och vovvarna igår. Vädret till trots så att säga - det var inte på vår sida! Olivia hade en bra dag - men som vi befarade blev det bakslag på kvällen o natten. Ingen bra natt det här. Kinkig liten tjej som bara ville äta och gråta och inget vi gjorde verkade funka.. idag känner man sig lagom mör.. min plan var att jag skulle vara ganska utvilad idag? Tji fick jag.. det där med "rutiner" det är bara att glömma! De existerar inte i hennes lilla värld. Tur är väl det? Hon lär få nog av dem senare i livet..

Lyckades klippa vovvarna igår också. Väldigt effektiv om jag får säga min mening! Jises, vad skönt det var att ha det ur världen.. liten ångest jag haft hängandes över mig. Alltid skönt att bli av med ångest!

Stannar här idag med. Maken skall gräva upp mammas trädgård och jag skall försöka att ta hand om mig själv o de andra. Fick veta att jag har ett brev från FK som väntar på mig hemma...  mindre kul.. får se om jag klarar av att hålla mig eller om jag måste åka hem och se vad det handlar om. Brev från FK är sällan särskilt positiva!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar