onsdag 30 maj 2012

Återbesök MVC

Det har blivit dags för återbesök hos barnmorskan på MVC idag. Lillan har blivit två månader och jag kan bara säga oj, vad tiden går! Vet inte riktigt vad det går ut på men antar att de skall kolla upp hur man mår, hur det går, att man läkt som man ska o att livmodern dragit ihop sig? Plus att de förmodligen vill diskutera preventivmedel, det är väl lite därför man går dit igen antar jag.. för att det inte ska bli barn igen.. så snart ;) Vad vet väl jag? Jag får reda på det idag när jag kommer dit.

Magen var något lugnare igår jämfört med de senaste två dagarna men gasade upp sig rejält strax före det var dags att kojsa. Lagom kul med tanke på att jag var ensam hemma med en ledsen bebis och två understimulerade hundar som pockade på min uppmärksamhet. Kände mig rätt liten där ett tag. Men bra att maken var iväg, han grejade ju med båten - o att komma ut med den är det mest avkopplande jag vet! Det bara går inte att planera för mycket och man kan inte hålla på med sina vanliga rutiner hur mycket man än vill. Man får ta dagen som den kommer o finna sig i att det inte alltid blir som man tänkt sig. Det mesta blir bra ändå. Jag gillar det. Gillar dock inte när det regnar o man räknat med en solig dag till sjöss ;)

Med tanke på hur varmt det varit på sistone vågar jag inte hoppas på en alltför varm sommar inom den närmsta framtiden, men å andra sidan.. båten är ju inte sjösatt ännu! I juli kanske..  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar