lördag 2 juli 2011

En regnig lördag

Den här dagen började väl sådär. Vaknade av magen som sög o drog. Bubblade o värkte. Mådde illa. Vart uppe på dass ett antal gånger (nej, jag har inte lyckats göra nummer två spontant idag heller så bra är det inte.. ;)) o varje gång jag rest mig har det blivit värre.. fan. Samma känsla varje gång.

Sambon rusade upp när jag låg på brädan imorse, helt yrkvaken. "vad händer?!"  Jag fattar ingenting. Han har visst drömt. Att jag ropat på honom o trott att nåt var galet. Jag har inte ropat. Inte sagt ett knyst. Kanske möjligen skramlat med några tallrikar när jag plockade ur diskmaskinen men inte mer än så. Irreterad på sig själv gick han o la sig igen o jag fattade ingenting..

Promenixen var skön. Om man bortser från störtregnet. Vi lyckades verkligen tajma värsta skuren. Tog en resulax idag före frukost. Kändes bättre så. Slapp en tarm som ville ur kroppen o fick bort lite av det hemska trycket före promenaden. Käkat frukost nu. Lyx. Jag älskar frukost. Idag var det lite extra lyx med jordgubbar och valnötter.. ok, jag äter valnötter ganska ofta men dessa var extra fina. Kaffet sög däremot, det var på tok för svagt. Orutinerat av mig. Sen ett par dadlar. Jag använder dem för att få fart på magen, O lite kokosmjöl.. i min yoghurt. Bra med fibrer och inte massa hemska tillsatser. Smakar dessutom gott - om man gillar kokos ;)

Vi får väl se hur dagen artar sig. Skall egentligen iväg på kalas idag.. men vill bara ut på havet o slippa tänka.. bara vara.. utan stress o press.. vi får väl se hur det blir, men min havsdröm lär ju inte gå i uppfyllelse - idag heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar