torsdag 7 juli 2011

Samtal med gastro..

Har mailbombat och telefontrakasserat gastromottagningarna både på Kungälv och i Huddinge idag. Ännu inget konkret men har i alla fall faått mailsvar i mina vårdkontakter (stackars sate som sitter där, de känner mig vid namnet vid det här laget ;)) att de skall kontakta mig under dagen efter samtal med min läkare. Vi får väl se vad som händer. Vågar inte tro på dem förrän jag faktiskt får samtalet. Så många gånger man blir lovad när inget händer..

Har en telefontid med gastro vid två. Tänkte be om "en riktig" telefontid till min läkare då så jag får prata igenom lite.. känns som det kan behövas! Har även testat deras receptmailsystem så får vi se om det funkar eller vad som händer på den fronten.. :)

Ser ut att kunna bli åska idag. Känner mig toktrött o yr i bollen. Åska gör inte direkt att man blir mer klartänkt? Var en skön eftermiddag på havet igår i alla fall. Fick tagit mig ett dopp till o med. Premiär från båtstegen för i år! Alltid lika spännande o se om den håller o om jag kommer upp. Det gick i år med (det är lite dryg en decimeter till vattnet där badstegen tar slut och den liksom lutar inåt, mot rodret så man får öva in en viss teknik för att fixa det där ;)) Hade tokvärk i magen när vi begav oss iväg men ångrar inte att vi gjorde det. Brädan var med på båten. Som vanligt. En kär vän som nu är bosatt där för resten av sommaren. Tur man har tre!!

Tog en sen kvällspromenix igår med vovvarna också. Kändes som det behövdes. De rör sig inte direkt övermycket i värmen. Båda verkade uppskatta lite bad på Farholmen men de verkade mindre nöjda med sina flytvästar i båten *S*

Som sagt, ser ut att åska idag.. kanske dags att passa på att städa mellan varven.. lägenheten har nog aldrig varit så ostädad som de senaste två månaderna med sns och sedan denna värmebölja.. men jag klagar inte.. det betyder väl bara att jag helt enkelt inte orkat med? Den ser nog ganska bra ut trots allt, om man jämför med många andra. Allt är relativt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar