tisdag 12 juli 2011

Oxyflush+ipren - stenhård ballongmage!

Det är så sant som det var sagt. Oxyflush och ipren i kombination ger inga bra resultat. Man kunde tycka att de båda goda effekterna hos dessa preparat borde samverka och på nåt sätt bli en bra cocktail men icke.. levaxin till det blev inte heller vidare värst.. dessutom har de inte hjälpt min onda fot o inte min onda mage heller... summa summarum: mixa inte!

Foten var inte bruten i alla fall. Ingen fraktur sa de på röntgen. Däremot har jag tydligen fått en inflammation i hälsenan o fästet. Hur nu det kan ha gått till? Jag sprang ju bara lite.. suck. Kanontajming dessutom.. o rådet jag fick förra gången om att gå så mkt jag kan men inte springa o försöka att stretcha hälsenan är nu utbytt mot vila o inte belasta hälsenan? Hm. Fantastiskt.. har alltså gått en vecka o gjort det värre.. genom att lyssna på farbror doktorn.. inte första gången? Undra på att man inte litar på dem..

Hur som helst. Min yoghurt ska snart vara klar. En timme lite drygt sen smäller det. Spännande! Det så kallade brödet.. smakade väl inte direkt bröd. Inte bröd i den bemärkelse jag är van vid i alla fall. Snarare nån segare variant av kokoskaka? Ganska sött (antar det är mandeln och kokosen) och ganska svampigt.. men kanske inte så konstigt med tanke på att det innehöll mest protein och fett! Svårt att få en lätt o fluffig porös konsistens då :) Vi får väl se hur det går. Men gott var det i alla fall inget fel på smaken. Bara att man väntade sig något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar