måndag 11 juli 2011

AJAJAJ

Är det inte det ena så är det tamigfan det andra. Kort och gott. Magen var åt helvete igår. Hela helgen faktiskt. Har beställt nya oxyflush. Bara för att vara på den säkra sidan.. de börjar ju ta på dem o jag vet av erfarenhet att det tar ett tag att få hem dem. De kostar sina slantar men jämfört med att ha totalstopp i systemet så är de värt de dyra slantarna.. ok, den hjälper mig inte som den borde.. men å andra sidan INGET hjälper mig som det borde. Närmast kommer SNS som jag inte har mycket till val annat än att vänta på. Under tiden förvärras magen ytterligare.. känns som den gått i koma o bara värker. Tarmen. Som fan. Svimfärdig när den låser sig o vill hänga med ut i dasset. Istället för att släppa igenom det den har i sig så att säga. Skitprat? Jo, jag vet.. men känsliga läsare kanske inte ska läsa det här..

Nog om magen. Den är åt skogen. Punkt. Då har vi nästa problem: Foten. Var hos läkaren igår. Tog emot att gå dit för jag visste ju redan vad han skulle säga. Ipren. Verkar vara nya tidens bot mot allt ont? Kanske ska man snart käka ipren mot hjärtsmärta också. Alltså psykiska problem. Vad vet jag? Har ju redan kört med voltarensalva i en vecka. Hjälper inte ett piss. Blir bara värre.. hans råd var att knapra ipren eller voltaren tre gånger om dagen, 400 mg o har det inte blivit bättre om en vecka ska vi röntga.. kanon.. jag har liksom inte tid att vänta en vecka till? Jag har ett bröllop o tänka på o en vals att träna på! Blir ju bara värre i fothelvetet. Försöker ignorera o trampa vidare men det är lättare sagt än gjort.. får se vart det här slutar.. jag hoppas den ger sig, bara sådär.. o magen likaså. Så här kan jag ju inte halta runt!! Urk. Men men, vad är väl en bal på slottet..

Väntar på att hårmineralanalysen skall dimpa ner i brevlådan. Det vill säga instruktionerna till hur den skall utföras så jag kan komma igång med den biten åtminstone. Vore en bra start.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar