fredag 29 juli 2011

Dagen före dagen..

Sitter här o lyssnar på TAKIDAS nya skiva. Börjar bra :) Dagen före den stora.. sista dagen som ogift. Som säkerligen redan framgått av tidigare inlägg har jag inte riktigt haft tid att börja få mina bröllopsnerver än.. idag kommer de säkerligen.. inte minst då jag vaknar upp med migrän, världens urinvägsinfektion och nackspärr..  nackspärren kom redan igår men resten är nya fenomen. Som hittade. INTE! Man kan bli trött för mindre...

På grund av denna urinvägsinfektion som sprang på mig inatt (efter badet igår kanske?) funkar naturligtvis inte magen som den ska heller.. den har annars skött sig relativt bra sista veckans morgonar. Inte idag alltså.. kunde knappast börja sämre med tanke på allt vi har att göra idag.. visserligen får vi hjälp men ändå. Man vill ju va på bena! Inte halvdöd.. som jag känner mig nu.. men det blir nog bra.. det måste det ju. Bita ihop. Det är jag bra på. Jag får försöka använda den egenskapen även idag.

Ute lyser solen.. 27 grader lovar rapporten idag. Den mest positiva. Idag är det YR. Den värsta lovade runt 23 grader, men dessa är redan passerade.. morgondagen lovar 26 grader o växlande.. OJ jag lär smälta bort? Mammas bolero kanske inte behövs..  men för saken skull.. bara måste jag ju använda den. Åtminstone i kyrkan..  den är otroligt fin!

Har varit kul att följa rapporterna under veckan.. från början lovade  de flesta reng.. dagen är ju ännu inte kommen men det ser i alla fall lovande (o hett!) ut so far.. only time will tell..

Fick ett samtal idag också.. blomsterbud! Till min gamla adress eg, så lite spännande att se vem de är ifrån.. vem blir inte glad över lite blommor?? Som sagt.. time will tell.. när de är här lär jag få veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar