torsdag 28 juli 2011

Nu är det inte långt kvar..

Det är inte så långt kvar nu. Dagen D närmar sig med stormsteg. På allvar. Nerver? Hm, nja det har liksom kommit upp andra saker som tagit lite fokus från själva grejen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Hur som helst. Jag är på bena. Foten befriad, tack o lov för det GITA! Den går att stå på dessutom. Bara en sån sak. Utan att jag håller på att krevera. Magen? Inte lika bra. Den har liksom ballat ur för tillfället. Stress. Mycket stress. Men inte just för bröllopet.. visst finns det nerver men de är inte de som stressar upp mig för tillfället. Det finna som sagt så mycket annat som gör det ändå. Bröllopsstressen kommer nog senare.. typ imorgon kväll - eller på lördag!

Hade samtal med min läkare igår igen. På huddinge. Den enda trevliga läkare jag känner till? Som går att prata med på normal svenska? Inga nya rapporter eller upptäckter kring dessa bakterier som uppenbarligen órsakar så mycket besvär men han var väldigt intresserad av att höra om min sköldkörtel.. vågade dock inte ge sig in i den leken.. också. Han överlät det åt endokrinologerna.. jo man tackar..

Däremot var han stolt över att höra om min viktuppgång. Ungefär lika stolt som jag? Att jag knappt kom i min bröllopsklänning häromdagen bekräftar väl bara den sanningen ytterligare haha.. inte alla som ökar sin vikt med.. hur många procent det nu kan vara, innan sin stora dag :)

Blemma på näsan har jag också.. underbart.. ibland kan man kräkas över mindre. Men min vigsel ser jag fram emot! Festen ännu mer :) O att höra Brorsan sjunga i kyrkan.. det är stort. Det kommer bli ett minne för livet. Jag har en fantastisk bror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar