tisdag 19 juli 2011

Jobbig natt men lugnare mage

Inatt var en jobbig natt.. svårt att sova med gipset som skavt på det andra benet och envisats med att krampa hela natten.. känns som en skum position att ha benet i och det känns allt annat än bekvämt.. trampar liksom snett o benet känns helt skumt! Svullet o domnat o gud vet allt.. sitter på min motionscykel o trampar igen, det funkar men det är fan inte lätt :(

Magen var dock lite lugnare igår. Behövde inte ta fyra resulax, tack o lov.. det räckte med en och tre pass på brädan. Inte för att jag fick ut så mycket men det tokvärkte inte. Har lagt ner iprenbehandlingen för foten och tror att det kan ha hjälpt till att lindra de enorma magsmärtorna jag haft på sistone? Kanske levaxinet gör nåt bra också jag vet inte.. återstår att se. Vågar inte ta något förgivet och vågar inte tro. Har hållit mig till tre oxyflush om dagen nu, lagt ner överdoseringen eftersom det ändå inte kommer ut. Orsakar bara ett enormt tryck i magen och det är ett tryck jag mår bättre utan.

Blåmärkena jag fått på mina armar är inte att leka med. Bulor som sticker ut, ca en cm från resten av armen.. o bått rumtom. Nice. Det gör lagom ont att gå med kryckorna nu vill jag lova..  jag hoppas magen fortsätter hålla sig i det shack som den var igår.. o inte balla ur idag när vi ska träffa toastis och gå igenom bröllopsprogrammet med allt vad det innebär!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar