lördag 9 juli 2011

Syndat

Jag syndade rejält igår. Vad gäller mat o vad jag stoppade i mig vill säga. Allt "förbjudet" och lite till. Ibland går det så. Man tappar kollen och unnar sig lite för mycket av det goda. På beskostnad av magen vill säga. Såklart. Dumt men synden straffar sig själv. Tyvärr.

Hade i alla fall en riktigt mysig kväll igår om man bortser från magen. Svårt att bortse från den eftersom den är en del av mig, en stor del, men jag försöker i alla fall att göra det så gott jag kan.

Levaxinet och magkramperna av den har börjat avta en del. Har inte samma akuta magvärk, men fortfarande min vanliga jävliga mage. Yrseln har också lugnat sig, liksom svimningsattackerna o svårigheten att reglera kroppstemperaturen när det är varmt.. eller så beror det på att det helt enkelt varit lite svalare senaste dagarna? Återstår att se när jag cyklar till mamma idag. Ca 8 km så det borde ju ge sig till känna på den biten.. minst sagt.

SKall ut på havet idag. Brädan ska me. Utan den ingen båt.. men OJ VAD JAG SER FRAM EMOT EN HELG PÅ HAVET!! Som jag längtat.. 

Precis innan åskovädret vid senaste båtresan :)

Imorgon ska jag beställa ny oxyflush.. tredje burken börjar ta slut.. vet inte eg om den gör nåt bra men den håller mig i alla fall borta från resolor o bara det är väl hälften vunnet.. hur illa det än är att stoppa i sig oxyflush är det i alla fall bättre än att knapra resolor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar