fredag 8 juli 2011

Hårmineralanalys?

Funderar på att göra en hårmineralanalys. Dels för att kolla status på mineraler o annat skit som spökar och sannorlikt är åt skogen.. dels för att på nåt sätt komma åt de här hormonproblemen och få rätsida på allt. 1500 spänn är mycket pengar, men kan vara värt det om det bidrar till något bra.. hittade en analys på http://www.alternativetshop.com/harmineralanalys/harmineralanalys.html som verkar vara ett bra alternativ. Googlat runt och läst lite bloggar, många som testat och de verkar vara en seriös madam, denna Helene som utför testerna (analyserna).

En sak har jag för länge sedan insett och det är att med mediciner blir man inte frisk. Tvärtom. Man skapar nya problem som leder till att man behöver fler mediciner och så är man fast i den onda cirkeln. Samtidigt förgiftar man kroppen mer och mer och lakar ur den på både vitaminer och mineraler. Är det så jag vill ha det? Nej. Kanske kan jag få koll på den här hypotyreosen genom att balansera mina mineraler och göra nån form av avgiftning. Oxyflushen kör jag på med, även om den inte ger mig nån ahaupplevelse. Tänker dessutom sätta igång med uteslutningsdieten på allvar efter bröllopet i sommar. Ingen idé att börja före eftersom jag inte kommer kunna följa den. Därefter blir det till att utesluta gluten, mejeriprodukter osv för att se vad detta kan ge.. jag hoppas på en mindre uppblåst, mindre orolig mage som förhoppningsvis kan börja trycka igenom skit istället för att bara samla på sig..  Problemet i mitt fall är väl alla dessa krökar och säckar o gud vet allt där tarmarna trillar ner o täpper till varandra. Ingen traditionell förstoppning med andra ord.. tänk om det varit så "enkelt.." suck..

Hittade ett preparat som skall sanera kroppen (kelatera) från tungmetaller också. CH77 som jag fick tips om från Hypo2 bloggen. Malins. Vis tjej måste jag säga! Samtycker helt med hennes resonemang..  nåt som skrämmer och fascinerar mig är att många av er som skriver till mig faktiskt också går på Levaxin..  o alla verkar på ett eller annat sätt vara ganska smala eller i alla fall inte överviktiga? Borde det inte vara tvärtom när man lider av hypotyreos? Tydligen inte i dessa fall. Men jag förmodar att problemet egentligen inte sitter enbart i sköldkörteln utan grundar sig i tarmen och ett dåligt näringsupptag. För att bli kvitt hyoptyreosen måste dysbiosen först åtgärdas? Det är i alla fall min teori.. och för att komma åt den biten gäller det att få ett optimalt näringsupptag.. och för att få det.. gäller det att vara restriktiv med vad man stoppar i sig och hur man lever. Där finns nog inga genvägar tyvärr..  frågan är bara i vilken ände man ska börja..  hårmineralanalys.. hm, jag tror det. Hur bra nu det ska gå med mitt välfärgade hår, urk. Jag vet. Man ska inte färga håret.. men ibland.. är hjärnan lika dum som resonemanget man för.

Familjens båt.. min fristad.. hoppas på en tur imorgon!!

Magstatus idag? Illa. Jävligt uppblåst och mår inte bra nånstans. Levaxin? Allmänt dålig magdag? Både och? Jästinvasion? Jag gissar på hela baletten..

2 kommentarer:

  1. http://microbialinfluence.com/thyroidlps.html

    http://microbialinfluence.com/thyroid.html

    ;)

    SvaraRadera