fredag 1 juli 2011

Jävulsmage

Idag har inte varit en bra dag. Heller. Jag blir så trött.. magen är inte alls på min sida. Min tarm vill åka med när jag försöker gå på dass och magen bara spänner ut.. resulaxen fastnar.. vad fan gör man? Brädan vill inte hjälpa för tillfället.. låg två timmar på den imorse utan vidare resultat. Jo, en mage som höll på att spricka.. i alla fall känns det så. Jobbigt värre.

Barnvakteriet gick hyfsat med en hel del support från min kära mamma som kikade hit på lunch idag. Höll på att kväva henne med fiskbenen i fisken jag stekt åt henne.. pinsamt! Jag varnade för ben men de var så jävulskt små och många.. jag får skylla på min älskade för det var han som rensade fisken ;)

Har molvärk och en stenhård klump till mage. Ute lyser solen och jag vill bara UT men istället sitter jag här o tampas med magen. Var ute o sprang en sväng efter lunch i hettan och gud så skönt det var men idag hjälpte inte ens det för att få igång magen. Försökte skumpa extra mycket för att få tarmarna att skaka om men.. det verkar inte som de gav nåt vidare värst.. :( Fan. Nu är det bräddax igen magen bara spänner.. fredag o gubben är påväg hem med ett stort lass fisk.. jag hoppas den inte stinker för mycket för ärligt talat kommer jag att kräkas om det börjar lukta fisk i denna kvalmigt varma lägenhet idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar