fredag 15 juli 2011

Hårmineralanalys

Så var det gjort. Lät Anders klippa lite hårtestar här o där imorse. USCH vad mycket hår det blev! 150mg hår är mer än vad man tror.. speciellt när man har så tunna hårstrån som jag har.. de väger ju liksom ingenting! Blev en stor tofs tillslut.. usch hade nästan lite ångest.. ok, jag planerar att klippa av mig håret efter bröllopet och med kort hår hade det inte känts lika hemskt, men att se de där långa tofsarna samlade till en stor test.. när de bara ska ha ett par centimeter från roten.. det kändes lite hårt ;) Mesigt jag vet.. jag hoppas att de kan få fram lite av de bitar som inte är färgade på ett tag.. jag har ju varit ganska bra på att färga igenom håret med jämna mellanrum.. men sista månaden har jag låtit bli.. gjort lite slingor för att få fram mitt eget hår igen men that's it.. slingorna sitter ju inte direkt vid botten.

Igår var pappas födelsedag. En jobbig dag varje år. Han hade blivit 67 om han hade levt.. 67.. jag fattar det inte.. jises vad tiden går? Att mamma fyller 65 till hösten har ännu inte gått in. Min mamma..?

Var en sväng vid graven o lämnade en bukett rosor igår.. som sagt smärtsamt!

Magen var dessutom åt skogen och foten likaså. Degade ner mig i soffan med Anders och käkade lösgodis framför "the rite". Ja, film. Det var pissväder igår kväll..  lösgodisidén var en dum en. Jag som aldrig käkar lösgodis.. köper det iaf inte själv.. tycker eg inte ens om det? Men igår så.. Anders var sugen o grupptrycket.. igår föll jag definitivt för det. Även om vår lilla grupp bara bestod av två personer. Smäckade i mig massa saltlakrits och några bilar.. lite häxvrål o lite mörk choklad på det.. sen var magen en historia för sig. Hjärtklappning, kallsvettning, magvärk.. ja bakterierna hade nog kalajs i magen. Imorse lyckades jag dock trycka ur mig lite skit vilket var en enorm lättnad..  igår gick det inge vidare på den fronten heller.. totalstopp.. tarmen vek sig.. det har varit en pers på sistone.. levaxinet lär inte ha gjort nån nytta hittils iaf..

Får se vad som händer framöver. Idag har jag knött i mig 5 tabletter oxyflush för att reta igång systemet maximalt, men det händer ärligt talat inte så mycket.. sånt där biter inte på mina tarmar.. det är tillfället som gör boven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar