onsdag 6 juli 2011

Levaxin ..magont.. FK

Var en omtumlande dag igår. Dels fick jag (efter tre mail och lite påtryckningar) äntligen samtal från min nya handläggare på FK. Jag får igenom min sjukskrivning fram till op och hon var dessutom ganska trevlig! Bara en sån sak. Jublar inombords. Det är påfrestande att må fan OCH vara helt pank i två månader. Utan min sambo hade jag fått lämna huset de här månaderna. Jag lider med dem som är ensamma o sitter i samma sits som jag. Min sjukdom är trots allt utredd innan och utan sen år tillbaks... ändå skall en ny utredning göras när en ny period påbörjas. Fantastiskt. Vad kan man utreda när man väntar på en operation och situationen är oförändrad sedan tidigare? Byråkrati. Pappersvänderi.

Hur som helst. Levaxin. Mår apa av den. Laktosen? Jag har misstänkt den tidigare. Är trots allt mjölkproteinallergisk. Sen har jag även funderat över biverkningar av annan art, är ju en sån som får biverkningar av ALLT. Försökt surfa mig till vart jag kan hitta Armour Thyroid men av de ställen i USA som saluför den verkar det vara svårt att shippa till Sverige pga våra importlagar. Fan. Den verkar långt mycket bättre än levaxin. Naturlig dessutom. Ringde kliniken idag och talade om läget. Att jag mår fan av levaxin. Enligt dem finns det inga andra preparat att ta (jag var ganska övertygad om att de skulle hävda det) men bad mig ändå ta kontakt med min tarmläkare. Jovisst, det är ju så enkelt.. läkarna på kliniken är inte tillbaks förrän v 31.. fantastiskt.. så jag får försöka "stå ut"? JO tjena.. jag letar vidare.. men just nu känns livet ganska jobbigt.. har ont nog som det är i vanliga fall..

Lukas väckte mig dessutom inatt igen. Stod o skällde på balkongen. Han har vänt dygnet sen värmeböljan kom- igen. Sover på dagarna o vaken på nätterna.. jag undrar just vad grannarna tycker om det.. urk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar