tisdag 12 juli 2011

Om värktabletter o onda magar..

Jag känner mig rätt gnällig idag. Har känt mig rätt gnällig sista veckan ärligt talat. Inte mycket i kroppen som känts som det ska! Idag är jag nog extra gnällig. Den där jääääävla foten! Den vill inte vara med. Var ju hos läkaren i söndags o fick order om att käka ipren eller voltaren tre gånger om dan i en vecka o gå men inte springa på foten. Det var två dar sen. Innan dess hade jag gått en vecka med värkande fot, då fick jag rådet att smörja på voltaren några dar.. vilket jag gjorde utan resultat. - om man bortser från en ännu sämre mage vill säga! Sämre än normalt. Det vill inte säga lite..

Efter x antal omgångar ipren är magen åt helvete. Rent utsagt. Tillsammans med en härlig kompott av levaxin, oxyflush och lite andra härligheter.. mår magen inte kardemumma precis. Känner mig SJUK! Usch. O foten.. inte fan är den bättre. Tvärtom. Dessa promenader jag uppmanades att ta (hur tänkte han egentligen?) har gjort det tusen gånger värre.. imorse var det ren o skär katastrof. Kändes rätt bra när jag låg i sängen, men när jag gick upp.. fy fan! Kändes som jag trampade på en kniv eller nåt. O promenaden var en ren pina. Tur jag är uppe tidigt så folk slipper se mig. Var en pers. Blev samtal till läkaren igen, det här funkar ju inte.. och vad får jag för svar? Inte den remiss till röntgen som jag blev lovad utan ett NYTT läkarbesök på vårdcentralen hos en NY läkare då den andre redan hunnit gå på semester?!! Smidigt. NOT! Dessutom ska jag träffa prästen klockan elva idag.. o läkarbesök klockan kvart över tio. Underbart.

Med min mage.. kan det bli annat än ren skär katastrof? Inte. Magen är som sagt i tokuppror av alla värktabletter, mer än på länge, och dessutom denna tidspress. Kunde knappast bli bättre.. men men, jag har sagt det förut: Vad är väl en bal på slottet..?

Den där valsen.. börjar jag oroa mig rejält för.. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar