torsdag 14 juli 2011

:(

Jag behöver inte säga så mycket mer. Titeln (eller tecknen) säger väl allt idag. En morgon som börjat med att gå åt skogen. Vakna med att jag inte kunde stå på foten (återigen) FAN VAD ONT!! Pratade med en gammal vän igår. Jobbar som sköterska på ortopeden. Hon bekräftade det läkaren sa att jag har en rejält hälseneinflammation. Det råd hon gav mig var att vila och träna foten på samma sätt som läkaren föreslog.. det vill säga att gå upp på tå på friska foten o ner på den sjuka.. o röra den upp o ner när jag sitter ner. Fantastiskt.. när man har två hundar att släpa runt, tre gånger om dagen o en blivande make som är hemma o sjuk? O när hundarna dessutom vägrar gå utan lägger sig ner o vill bli burna? När man har en vals att öva inför och knappt kan ta sig framåt på fötterna. Känns som helt fel tidpunkt för det här att inträffa.. det värsta är att det kan ta lång tid att få skiten att ge sig.

Hur som haver.. magen.. åt skogen.. resulax? Nja, hjälpte knappast imorse. Jag fattar inte vad som hänt? Trots ökad dos oxyflush vill den inte ge med sig. Efter en timme på brädan o en resualx utan resultat imorse var det bara o konstatera att inte idag heller.. tog så en till o satte mig på cykeln o trampa. Efter en kvart gav det med sig lite men AJ satans i gatan vad ont det gjorde! Faaaaan! Kändes som hela innamätet skulle trilla ur mig. Det gjorde det inte, bara en bit.. men det räckte o blev över.. varför har det blivit såhär?? Mycket värre efter sns än det var före..  why?

Har börjat med min kelatering nu också, av tungmetaller.. för att få magen att jäsa o bubbla mindre. Vi får väl se. Har också börjat käka min egen yoghurt fylld med snälla bakterier (i övermängd kan jag tänka efter den långa fermenteringen jag utsatt den för ;)) kanske är det så att magen behöver lite tid att vänja sig vid alla dessa "Nya invånare"?

Summa summarum har dagen börjat rätt kass.. kan inte dansa, inte gå inte nånting, mannen är sjuk, vovvarna frustrerade o vädret är inte på min sida idag. Ska trots allt försöka göra det bästa av situationen, vad kan jag annat göra? Tillverka lite mer smycken, baka, handla, rå om vovvarna (igår fick de en omgång med kökssaxen på diskbänken.. fina blev de men oj vad Lukas OGILLA mig efter det där - inte som sin äldre "Bror" som älskar att bli ompysslad nuför tiden ;)) Mamma fick sig en omgång me saxen hon me så det blev tre friserade medlemmar ur familjen igår. Bara jag o Anders återstår :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar