torsdag 7 juli 2011

Ingen lycka denna gång..

Idag har inte varit min lyckodag när det gäller att få saker att gå min väg. Inte alls. Hundslagsmål - när jag trodde jag skulle vara snäll o ge mina små älsklingar varsitt tuggben (som de käkar upp ganska snabbt normalt sett). Tuffe ville inget ha så enbart Lukas fick. Jag hinner inte vända ryggen till förrän Lukas svalt sitt mer eller mindre helt och ger sig på Tuffe för att ta det ben, som han tror att Tuffe ligger o trycker på (vilket han inte gör..) = Tuffe blir självfallet fly förbannad över det oprovocerade angreppet och så är slagsmålet i full gång.. slutar med att jag lyfter Lukas i nacken o slänger in honom i sovrummet.. kanon.. inte. Inga mer ben heller med andra ord.. tuggisar..

Foten värker fortfarande. Inte mindre utan MER än igår o förrgår när jag gjorde illa den. Fan. Problem att gå. Vart ska detta sluta jag som måste öva vals.. o är i behov av att röra mig hela tiden.. sen var det promenaden, fick bära hundarna ena stunden Lukas o nästa Tuffe. Helt slut när jag kom hem. Vad hände med hundar som älskar att gå??!!

Problem nummer tre. Levaxin. Ingen tur nånstans.. ok jag fick ett samtal med Greger - den 27 juli.. men innan dess.. no luck. Min läkare i Kungälv går på semester o kunde inte hjälpa mig o det där receptsystemet på Huddinge verkar inte fungera nåt vidare.. så det är alltså samma skit som igår me magen. Men men mirakel har skett förr?

På Farholmen igår, o NEJ ja är inte naken jag har faktiskt bikini på mig :)

Det positiva är att jag iaf fått städat lyan, förberett en god middag till ikväll, badat Tuffe, handlat o dessutom kommit en bra bit på vägen i min nya bok breaking the vicious cycle.. rekommenderas STARKT! Så jag tycker jag varit rätt effektiv trots allt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar