tisdag 19 juli 2011

Gipsad

Det här är ingen bra start på semestern. Definitivt INTE! Läkaren från aktuen ringde mig imorse. Bad mig komma in o göra ett ultraljud. Hade diskuterat med en överläkare som ville bekräfta att senan inte var av.. fantastiskt.. tänkt om de kunnat lösa detta igår när man ändå satt på akuten tre timmar o glodde?? Suck.. gör om, gör rätt?? Hur som helst.. lite halvt panikslagen slängde jag ihop frukost, älsklingen tog hundarna på promenix (trots att han eg borde vila han är ju ganska sjuk stackarn) o sen fick han också hastat iväg dem till min mamma som fick vara hundvakt för dagen. På håret att vi hann till kungälv, var där fem minuter innan avsatt tid.. marginal? Not. Kände mig halvt ihjälstressad, bilfärden gick inte i laglig fart det är ett som är säkert. På en dryg kvart hinner man inte till Kungälv om man inte trycker på gasen rejält..

Hur som helst.. väl där konstaterades att inget var av o sen fick vi återigen vänta... o vänta.. o vänta.. magen var kalasnöjd? Inte! Två dar me stillasittande sätter sina spår i en trasig tarm. Tillslut kom vi i alla fall in och man konstaterade att jag skulle gipsas istället.. så nu är man inte bara halvt utan helt invalid? Blått fick det bli.. glasfiber.. hejdå vals o hejdå bad?? Känns inte vidare lustigt faktiskt.

Dessutom var det dags att ringa vårdkoordinatorn på östra idag. Skulle ju få klartecken för vilken datum sns op skulle bli.. inte heller det gick så smidigt. När danmark kan är östra på semester och tvärtom.. hon fick inte tag i vare sig den danska representanten (som jag dessutom fick förmedla både tel nr och mailadress till, har de inte sånt själva??!!!) och de datum som danmark sagt att de kan har de ännu inte gjort scheman för på östra.. alltså fortf kvar på ruta ett..? Fantastiskt.. senaste beskedet är att jag skall återkomma igen, den 3 aug när den vårdkoordinator som sist vägrade hjälpa mig är tillbaks från sin sem eftersom denne (trevliga) som jag fick tag på idag går på sin semester i samma veva som alla andra är tillbaks.. livet är bra underbart ibland?

Har i alla fall hoppat mig runt med gipsad fot en ganska bra promenad men nån frustration känner jag inte att jag lyckats bli av med.. ska försöka cykla.. nåt måste jag göra för att hålla igång magen!! Blir befriad från gipset två dagar, bröllopsdagen o dagen därpå sen tillbaks till sjukan för att lägga på skiten pånytt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar