tisdag 23 oktober 2012

Veckans höjdpunkt gick åt pipan

Det är bara att (återigen) konstatera. Saker o ting blir sällan som man tänkt sig. Inte heller den här gången blev det så. Skulle varit på babymassage med lillan igår (något ja alltid ser fram emot) men fick ställa in på grund av makens magsjuka. Vet ju liksom inte vad vi går omkring o bär på för smitta, jag o lillan...  speciellt inte som både brorsan o brosonen också råkat på samma skit. Man vet ju liksom inte om man bär på något även om man själv inte är dålig på det sättet?

Idag skulle vi varit på BVC för att väga o mäta lillan.. inte heller det blir av. Nog för att maken inte spytt sedan i söndags men magen hans har inte varit på banan och diarré är väl inte direkt känt för att inte smitta lätt...  :-/ Så.. .vi kommer oss inte iväg till BVC heller.

Det jobbigast är dock att vi får skippa mammafikan också den här veckan. Skulle själv hållt i den imorgon och såg verkligen fram emot det. Let´s face it. Det är trots allt veckans höjdpunkt att träffa de andra mammorna med sina små bebisar även om det sliter på orken och krafterna o magen oftast går åt pipan. En gång i veckan får det definitivt vara värt det! Jag hade ju till o med bakat... men men, det står sig väl i frysen till nästa gång. Fast då lär det bli fika bland flyttlådorna, eftersom det börjar bli hög tid för oss att packa ner vårt bohag!

Men... eftersom maken fortfarande är risig i magen o lillan har det jobbigt med magen hon med så finns det inget annat att göra än att ställa in. Jag bara hoppas att det ger sig snart och att hon slipper kräkningar!! Men magen.. den är inte fit. Inte på någon av oss. Till o med hunden (Tuffe) spydde imorse..  familjen magproblem?! Mina egna bekymmer skall vi inte ens prata om just nu...

Som jag befarade har tarmen redan vant sig vid tarmslim och de sista dagarna har det inte hänt så mycket..   man ska inte ropa hej..  "hej dået" kommer så jäkla fort då..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar