torsdag 4 oktober 2012

Flitiga jag!

Jag tänker vara lite "skrytig" i det här inlägget. Skrev imorse att jag kände att jag inte räcker till. Så sant som det var sagt.

Har dock hunnit med mycket mer än jag hade räknat med hittils idag. Inte nog med att jag fick gått en sväng med mina mamma, vovvarna o lillan i spåret under förmiddagen - jag hann med att städa, baka och laga lunchlådor samt lunch åt mig själv också. Hann också med att plita lite på min tavla som börjar arta sig mer och mer (är faktiskt rätt nöjd med den om jag får säga det själv! Det här skulle ju vara ett skrytinlägg så då får jag väl säga det också.. ;) Ok, jag är ingen konstnär, men den blev bättre än de andra jag gjort och det är väl det som räknas. Man får ju jämföra med sina egna prestationer... ) Såååå... summa summarum känner jag mig rätt nöjd med vad jag åstadkommit den här dagen. Har den sista delen kvar, det vill säga att svabba av golvet - men det får vänta tills imorgon. Idag har jag gjort nog och känner att jag definitivt gjort mig värd av den stooora chokladbit som väntar på mig till kaffet i köket :) Förlåt, chokladbit(ar).

Imorgon är det fredag och det ser jag faktiskt fram emot. Skall bli skönt med lite helg, även om det inte gör så stor skillnad för egen del rent veckomässigt. Maken är hemma och hela familjen kan mysa ihop. Sånt gillar jag. Det är trots allt rätt tungt att dra hela lasset hemma när man går på knäna större delen av dagen. Det är många som påpekar att jag hinner med så förbannat mycket, att de inte kan förstå hur jag orkar och att de inte kan förstå hur jag orkar när jag mår så förbannat dåligt. Grejen är nog att egentligen orkar jag ju inte. Men det är mitt sätt att ta mig igenom dagen. Saker som inte kräver så mycket tankearbete. Jag kör tills kroppen säger stopp med besked. Då är det dags att ta hand om magen igen och inget annat blir gjort. Därför är det skön att köra så det ryker den tid jag faktiskt kan ägna mig åt annat. Makes sense? Antar att det inte gör det för en vanlig dödlig, men för mig är det ett sätt att överleva och få ut det mesta av dagen. Kvällen och eftermiddagen är inte direkt min bästa tid på dygnet..  :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar