måndag 15 oktober 2012

Det jäser...

Vet inte om jag fått nån form av bakslag (herxheimer reaktion må tro??) efter alla de här bakterierna jag stoppat i mig på sistone. Kanske är det så att kroppen fått lite för mycket skit att ta hand om och inte hinner med.. ? Huvudvärk, hudutslag som heter duga både i form av det ena och det andra, tokjäsningar i magen (japp, de är tillbaks i full skala!) och allmänt pisstrött. Kan vara så.. det är liksom det enda jag ändrat på sista veckorna. Har inte lagt till något annat och inte uteslutit något avsevärt. Lite för mycket godsaker har jag nog stoppat i mig tyvärr, men dessa borde inte ge fullt så kraftiga reaktioner. Så mycket har jag inte stoppat i mig.

Såå... jag antar att det bara är att fortsätta på samma bana och se vart det bär hän? Är det herxheimerreaktion bör den ju ge med sig inom ramen av nån vecka.. annars får jag nog börja fundera på vad det är för knas som ställer till det i kroppen för mig nu. Alltså ställer till det mer än vanligt..  för det är en märkbar försämring, det går inte att ta miste på. Jag hoppas den är väldigt tillfällig.

Trots att jag lyckats få ur mig mer än vanligt sista dagarna är det som om att det aldrig tar slut. Magen vill inte  "jäsa ner" och det fortsätter bara att pumpa och pumpa..  blir bara fler o fler medel. Ond cirkel som jag inte gillar det allra minsta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar