tisdag 23 oktober 2012

Lilla dockan mår krassligt.. :(

Idag har inte varit nån tiptop dag direkt. Magen är ur balans (å andra sidan.. hur ofta är den I balans? Dum kommentar kanske... ;-) ) och vill inte vara med i matchen alls. Trots behandling med tarmslim igår och samma procedur som övriga dagar nu på morgonen vill det sig bara inte.

Dessutom har lillan gått o blivit halvkrasslig... hon spyr inte ännu men hennes lilla mage mullrar som det värsta åskoväder och det har varit en smärre pers att få i henne något över huvud taget. Inte jättebra med tanke på att hon samtidigt har en väldans diarré... maken är bättre men fortfarande inte helt på banan. Håller tummar och tår att hon inte blir sämre, detta har varit en oro som hängt över mig hela dagen.

Börjat packa ihop lite smått i lägenheten idag. Känns lite vemodigt faktiskt..  har trivts bra här, men det är bara att konstatera: det är för litet och det räcker inte längre till..  att flytta till en ny lägenhet känns inte aktuellt då vi båda är uppvuxna i hus. Men men, det blir nog bra när vi väl är där! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar