tisdag 16 oktober 2012

God morgon

En regnig sådan dessutom! Igen. O igen. O igen. Usch. Jag som hade börjat vänja mig så smått vid det fina vädret vi hade i veckan. Det som varade en sisådär två, tre dagar? Jag hade sakta börjat inbilla mig att det kunde bli en rätt fin höstig oktobermånad trots allt. Jag tror jag hade fel. Det verkar snarare som om att Oktober bestämt sig för att kopiera September - i alla fall rent vädermässigt - och bli en riktigt rengruskig sådan. Shit. Det blir inte alltid som man hoppats.

För och nackdel med att ha hundar så att säga. Man kommer ut vare sig man vill eller inte. Jag brukar hurtigt påstå att det är skönt att komma ut oavsett. Men när det pissregnar och är runt fem grader varmt (kallt!) så skall jag motvilligt erkänna att jag drar mig för att gå ut. Det känns inte vidare lockande faktiskt. O när man kommer hem är man stelfrusen och genomvåt. Även om man drar på sig regnkläder. Jag får i alla fall rört lite på mig. Jag får se det så. Frågan är bara vilket som ger mest effekt på det kontot? När jag packar på mig alla dessa regnkläder, när jag drar av mig dem igen och sanerar två pisseblöta vovvar eller när jag släpar dem runt i regnet? Det kan man ju fundera över.

Hur som helst. Med en mage som värker är det inge vidare att släpa sig ut i skitvädret. Inte idag heller. Hade ganska stora planer på vad jag skulle få gjort idag, men inser redan nu att jag inte kommer hinna med hälften. Smått panik inför flytten också. Jag har inte kommit längre än till att plocka ner lite ljusstakar, värmeljushållare, lite tidningar och rensat lite bland kläderna. Jises. Det närmar sig faktiskt med stormsteg, Kan lätt erkänna att jag ligger efter! Fick klippt Lukas igår trots allt och är fasligt nöjd över det. Idag står Tuffe på tur men vi får väl se vad jag hinner o vad kroppen orkar med. Ett bollpass får vara prio idag. Kroppen behöver sig en genomgång! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar