måndag 8 oktober 2012

Babymassage

Kom oss iväg på babymassagen idag med. Glad för det är jag! Skönt litet avbrott från vardagen för både mig och lillan Trodde ett tag att jag inte skulle ta mig iväg idag, både för min egen och lillans del. Hon hade rejäl diarré imorse och var lite slö - men det tog sig fram på förmiddagen och diarrén gav sig. Hon har å andra sidan varit rätt skum i magen en större del av tiden. Skum färg, märklig konsistens - men det är tydligen "normalt" - de säger de om allt på BVC? Det gäller väl, som med allt annat, att lita på sin egen intuition här. Det gjorde jag. Hon var ju inte allmänpåverkad på något sätt så jag kände att för hennes del gjorde det nog mest gott att komma ut och träffa lite andra "bebiskompisar" även om hon kanske inte får ut så mycket av det ännu. Vi är ju inte direkt ute och flänger speciellt mycket.

För egen del var det som vanligt magen som ställde till det. Förlåt, tarmen. Tokjäste hela morgonen och inte blev det bättre efter lunch - även om det var en väldigt bra sådan. Mammas fiskgryta med lingon och svamp. Mums!

Hade bakat kaka till babymassagen också, det är ett skönt gäng mammor och många söta bebisar där och de andra mammorna verkar också gilla bakverk så jag tyckte att det var min tur att bidra idag..  Det var som vanligt ett experiment av det jag hade i skafferiet och kylen och det verkar som den gick hem i alla fall. Det var bara en liten bit kvar av kakan när massagen var slut. Tack o lov för det. Jag var lite orolig ett tag och ångrade att jag inte körde efter säkra kort (recept) men å andra sidan.. de gånger jag misslyckas som mest är då jag försöker följa ett recept för jag skall alltid ändra på något. Bättre att inte se åt recept med andra ord. Det verkade ju funka även den här gången. :)

Hemma igen och magen är åt skogen. Lillan är grinig så det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen..  att ta hand om en elak tarm och en grinig bebis samtidigt är ingen lyckad kombo. Inte när det är  två hundar vid fötterna som skriker om ens uppmärksamhet också..  ibland önskar man att man kunde dela sig själv i en sisådär fyra bitar.. som alla hade samma kapacitet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar