onsdag 10 oktober 2012

En fin höstdag

Den här morgonen började något bättre än de andra dagarna den här veckan. Först o främst - lillan vaknade INTE två gånger inatt! Bara en sån sak. Hon nöjde sig med att vakna vid halv tre (perfekt enligt mig), äta och sen somnade hon på mitt bröst. Sov dessutom lugnt tills det var dags för mig att gå upp då hon sussade vidare trots att jag fick lyfta bort henne och lägga henne på makens arm. Vilken grej!

Magen var väl sisådär och strejkade en del, men jag har haft värre dagar.. den var ganska platt imorse när jag vaknade måste jag säga. Desto mer strejk blev det efter frukost, när det landade mat i den.. men men, det var ju bara att vänta. Vad är väl en bal på slottet?? Det var i alla fall en mycket kall (!!!) men skön morgonpromenad med hundarna. Man kan väl lugnt säga att den fick mig att vakna.. jises! Frost och minusgrader var inte direkt vad jag hade väntat mig.. men kanske var det tur i oturen eftersom jag fortfarande var dödstrött när jag steg upp imorse vid halv sex. Sovmorgon?!! Ja, jämfört med fyra som varit standard senaste veckan var det definitivt det..

Som sagt mer magstrejk efter frukost men det lugnade sig en del efter missbruk av resulax och bort med massa gaser som samlade sig..  höll sig faktiskt ganska lugnt hela förmiddagen (jises!) trots att vi stack iväg på fika hos en av de trevliga mammorna i den trevliga (många trevliga ord här ;)) mammagruppen redan vid tio. Behövde inte stressa nåt vidare för att hinna heller då magen som sagt höll sig i skinnet. Ballade ur mot slutet men det är väl inte mer än man får räkna med. Jag var väldigt positivt överraskad över att få en liten break den här förmiddagen. Händer inte så ofta i mitt liv och väldigt sällan när jag skall iväg någonstans och försöka ha trevligt. Gillar den här mammagruppen, det är ett skönt avbrott i en annars ganska inrutad och tuff vardag.

Nu under eftermiddagen har magen naturligtvis gått åt skogen igen, den sköter sin klocka på det viset.. efter tre..  det slår sällan fel. Oavsett status tidigare under dagen smäller det till vid den tiden. Senast. Inget undantag idag. Men jag har i alla fall fått några fantastiskt sköna promenader i solskenet denna härliga höstdag och en väldigt trevlig förmiddag med min mysiga mammagrupp och alla mysiga bebisar! De enda som varit mindre nöjda idag är väl hundarna för de har inte fått sin vanliga obligatoriska uppmärksamhet. Man kan inte dela på sig varje dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar