torsdag 25 oktober 2012

Äntligen lite sömn!

Lillan vaknade bara en gång inatt. Vid halv fyra. Vilken dröm! Hon somnade dessutom ganska tidigt utan alltför mycket bråk (ok, det var lite gnäll emellanåt men en instoppad napp och lite klappar på huvudet löste det hela, tackar maken för den hjälpen!) vilket var otroligt skönt. Inte för att jag sov tiptop ändå, men jag fick i alla fall sova en stund då jag väl somnat.

Dessvärre bråkar hennes mage idag och hon har varit på ett ganska gnälligt humör och inte velat äta tills hon slocknade i min famn för en liten stund sedan. Började ge henne "life start" bebisbakterier från natren igår och hoppas att dessa skall kunna hjälpa hennes lilla mage på traven.

Min egen mage är åt skogen idag. Vill inte vara med på banan alls..  stora artilleriet verkar inte fungera idag. En dag var tydligen en dag för mycket. Eller en dag jag borde varit enormt tacksam för. Det var jag. Men det brakade ju löst nåt åt helskotta igår eftermiddag ändå..  och då hade jag ändå legat en stund med min hypnosskiva och tagit ett par sköna promenader i det fina vädret. Gud så fint det var igår! Rena rama höstdrömmen.. alla fina färger.. jag blev nästan lite lycklig av bara det där...

Idag..? Nja, det fina vädret (som utlovades av yr igår) verkar lysa med sin frånvaro. När jag kikar på rapporten idag ser den ungefär lika dyster ut som den gör när jag kikar ut genom fönstret. Grått. Hade känts bättre med åtminstone lite blåa fläckar mellan molnen, men de kanske kommer?

Skall till frissan idag. Har tröttnat på den frisyr jag har,eller den har rättare sagt vuxit ur sin form och det är dags att göra något åt den. Om det blir nåt liknande eller om jag väljer att förändra mig igen har jag ännu inte bestämt men det löser sig väl när jag kommer dit antar jag. Det är ju trots allt bara hår.. det växer ut! 

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Det var jättelängesen som jag mailade, förlåt för det. Jag läser din blogg var dag och tänker dig massor. Ska ta mig i kragen och höra av mig. Styrkekramar <3

    SvaraRadera
  2. Hej Björnmamma :) Det är helt lugnt! Var sak har sin tid... Roligt att du följer bloggen! Kram på dig med!

    SvaraRadera