fredag 19 oktober 2012

Tarmslim

Jaha ja.. det var en pissig magdag igår. Bestämde mig för att skita i att försöka få ordning på magen på em/kvällen och se vad som hände eftersom det gått åt pipan sista dagarna oavsett. Det blev INTE bättre. Fy fan vad jag ångrade det beslutet (rent utsagt!). Lillan var dessutom på grinhumör så jag gick och bar henne i babybjörnen (som hon börjar bli för lång för, det är liksom ben överallt!) och det var inte direkt jättelätt att ta hand om magen då.. inte på det sätt jag behöver i alla fall. Bakslaget kom rejält. När det väl började krångla krånglade det som fan. Ja, massa svordomar i det här inlägget (onödigt!) men det är det som ploppar upp i min skalle när jag tänker på gårdagen..  usch.

Idag kommer jag ta hand om magen så gott jag kan. Skall hem till brorsan en sväng ikväll och hoppas att jag skall få en liten magfrist, men som det känns nu så tvivlar jag på den saken. Har liksom inte hänt på länge nu..

Beslutade mig igår för att det var dags att ta tag i saken på allvar igen. Tog 3 tabletter "tarmslim". Dem jag körde under graviditeten då magen la av totalt. Det gav effekt! För första gången på flera veckor funkade brädkombon med relaxit utan att jag behövde kombinera med resulax direkt och det hände faktiskt något! LYCKA! Magen har sedan dess (med hjälp av sedvanliga metoder och medel) i alla fall varit lite med i matchen och tömt sig ett antal gånger. Lycka återigen. Svullet som sjutton men det går i alla fall igenom idag. Hur eftermiddagen blir vågar jag inte sia om. Jag misstänker att bakterierna jag stoppar i mig kan bidra till magsvullnaden, men jag kör på eftersom jag hoppas att det snart skall ge med sig. Detsamma gäller alla dessa utslag jag fått och all denna huvudvärk! Trevlig fredag gott folk...  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar