söndag 14 oktober 2012

Buller o brak

Det var nog tur i oturen att vi stannade hemma igår kväll. Lillan somnade ganska tidigt när vi åt, men vaknade flera gånger och var både ledsen och gnällig. Lite svår att somna om men det gick tillslut när hon fick gunga på min axel. Hon gillar att jag dansar runt med henne, min lilla docka ;) O vad gör man inte...

Var nog ganska slitna både jag o maken, så det slutade som vanligt med att vi kojsade redan vid tio. Jag säger ju det.. pensionärer!! Min mage sparkade dessutom bak ut - rejält. Bullrade och brakade hela kvällen och natten var en uppblåst historia. Tog en extra healthy trinity på kvällen och kanske blev det för mycket?? Tanken var att förebygga så jag inte fick tillbaks den där UVI:n som jag skrämde iväg med oregano och silver tidigare under dagen.

Fick i alla fall lite "sovmorgon" idag och gick upp först vid sju. Nog för att vi låg o myste i sängen ett tag, jag o lillan innan dess men ändå.. jag försökte i alla fall ta sovmorgon. Har kommit fram till att det behövs men magen vill inte ge mig en break. Svårt att ta sovmorgon när den hela tiden gör att jag inte kan slappna av.

Idag verkar lillan i alla fall betydligt piggare. Varit vaken sen halv sju utan att somna och har redan tryckt i sig några majskrokar. Eftersom vi skall ha besök av farmor, farfar och mormor idag så hoppas jag att det håller i sig och vi slipper ställa in det också. Den som lever får se!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar