måndag 29 oktober 2012

Bakslag :(

Jag vet i sjutton vad det är för bacillusk vi fått i oss här hemma. Den där satans magsjukan vill inte riktigt släppa greppet om oss. Ok, lillan har (peppar, peppar) klarat sig från vidare spyor sedan lördags då hon spydde en gång. Maken har hållit sig på banan sen i torsdags men innan dess gick det upp o ner i flera omgångar. Jag var själv bättre under gårdagen även om magen körde o spände en del men idag.. vaknar jag återigen med illamående o en buk som tokvärker. Alltså, inte min vanliga tokvärk utan den där karaktäristiska "magsjukemagvärken" mina vanliga magsmärtor känns på ett helt annat sätt. De i kombination med dessa "nya" magsmärtor är ingen vidare hit. Fy fan. Jag hoppas verkligen detta inte är en bacillusk som kommit för att stanna! Det räcker så gott med dem jag redan har..

Matt, trött, ont i skallen.. inget smakar.. rapar gårdagens lunch om o om o om igen. Jag är ju liksom ingen kossa, jag idisslar inte - det skall med andra ord inte vara såhär! Maten skall ner o stanna därnere. Bums. Mäkta trött på det här nu.

Jaja, vad är väl en bal på slottet.. med den här (icke befintliga) aptiten lär jag väl gå ner ett par kilo på kuppen, inte vad jag hade hoppats direkt - men vad gör man? Att aptiten saknas är i min värld ett stort varningstecken. Jag har ju i princip ALLTID god aptit. Även då jag mår som allra sämst. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar