torsdag 11 oktober 2012

Blöt, slemmig grötpuss

Min mamma är en ängel. En levande sådan. Kort och gott. Igår kom hon hit och hjälpte mig med hundarna och lillan när magen bråkade som mest under eftermiddagen då min make var iväg på annat. Hon beslutade att även hjälpa mig med hundarna över natten och den tidiga förmiddagen (idag) eftersom vi skall iväg till banken för att fixa inför husköpet och hon vet likaväl som jag att det blir en stressig morgon - något som redan är ett faktum i mitt inrutade "ta hand om magen för att må så bra som möjligt liv". Vem kommer på nåt sånt? Dåligt samvete som jag har över detta försökte jag självfallet att övertyga henne om att det löser sig men min mamma hon vet..

Så tack mamma för att du är du och för att du är så förbannat osjälvisk! Det räddade min morgon, gav mig en timmes längre sömn (även om natten återigen bestod av ett flertal uppvaknanden) och en chans att ta hand om mig själv innan det är dags att bege sig av.

Försökte med lite gröt (återigen) till lillan. Ingen hit direkt men hon åt i alla fall några teskedar idag. Tack för det! Resten hamnade på.. kläderna? O på mig. En slemmig grötpuss senare och lyckan är gjord för den här morgonen. Ser ut att bli en fin dag dessutom och även om vi inte kommer kunna utnyttja det fina vädret på bästa sätt skall vi i alla fall se till att komma oss ut med hundarna i eftermiddag och hoppas att vädergudarna är med oss till dess. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar