fredag 5 augusti 2011

Tillbaks till verkligheten

Jag och min make vid altaret i lördags

Jag delar ju med mig av det mesta här på min blogg så jag har ju inget annat alternativ än att dela med mig av lite härliga bilder också.. från dagen då jag verkligen kände mig som en princessa!! Kommer nog aldrig känna mig så fin igen.. tusen tack till alla som hjälpte mig att känna mig på det viset!

Nu är det back to normal life igen, magen åt skogen o bråka med läkare o andra vårdapparater (som min tärna så snällt kommenterade i sitt tal till mig ;)). Bråka.. det har jag blivit bra på sista åren.. och då tål att tilläggas att jag egentligen avskyr att bråka. Men vad gör man? Man kommer ingenstans i denna världen, i detta livet.. om man inte slår sig fram med näbbar o klor. I alla fall inte om man är sjuk och har en strävan att bli frisk igen.

Mailat FK, försökt få telefontid till min läkare på Kungälv.. skiter i att använda min stövel (aircast) för foten för jag kommer fan inte fram nånstans med den. Efter en vecka på havet känns det som foten vilat upp sig en del.. har ju inte direkt varit nån gasell på klipporna men badat så in i tusan har jag gjort. Magen mår bra av bad. Simma är en hit. För er som inte testat.. prova! Magen mår mycket bättre under vatten! Speciellt varmt sådant.. och man ska simma.. det liksom masserar..

Idag är det lilleman som hägrar för oss. Han har förmodligen fått sig ett hugg under slagsmålet med vår släktingtax i helgen.. det upptäcktes inte då men för ett par dar sen såg jag en varig läckande böld på hans hals och det ser mer o mer ut som ett bett.. veterinären har inte haft tid, inte förrän idag.. Så i eftermiddag bär det av för att få en bedömning av detta. Jag hoppas han slipper dränage och att det går att ordna relativt smärtfritt. Tycker inte om när min lille prins mår dåligt.. min egen mage är åt skogen igen det räcker så väl..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar