torsdag 18 augusti 2011

Ännu en sömnlös natt

Vad ska jag säga? Det är väl tredje natten i rad nu som jag sover apdåligt. Fönstren vidöppna ändå svettas jag järnet.. klimakteriekärring vid 31? Vad vet jag.. mår inte bra nånstans. Kan inte komma till ro och tankarna bara snurrar omkring. Magen i uppror dessutom och håller mig vaken.

Tokdiarré (jag menar verkligen tokdiarré, jag har sagt det förr o det är ingen underdrift!) och bubbel o putter o jäs - nätterna igenom. Tuffe ville dessutom ut mitt i natten. Underbart. Alltid lika trevligt när man inser att det bara är att dra på sig kläderna o traska ut - vid tre :-/ not.

Mamma gjorde mig sällskap igår. Jag bjussa henne på lite god (Förhoppningsvis, det verkade iaf så ;)) mat och dryck och sen klämde vi i oss varsin rejält bit kladdkaka med glass till efterrätt. Var vi värda tyckte jag. Det tycker jag väl alltid i och för sig men ibland kan man undra hur mycket hjärnan och hur mycket övriga kroppen är inblandade i de besluten..? Hm.

Idag ska jag göra lite grekinspirerad mat tänkte jag. Fyllda paprikor med ris, fetaost, mynta.. känns som höstkvällarna kommit alltför tidigt så det gäller att hålla sommaren kvar! På balkongen är det sommar fram till 21 i alla fall ,) till paprikorna ska jag göra citronfyllda laxbitar. Blir nog gott - hoppas jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar