måndag 8 augusti 2011

Bakslag

Det här har inte varit någon bra morgon. Inte över huvud taget. Min mage åt skogen efter en natt utan sömn.. helt utan sömn.. Lukas. Han har varit igång o sparkat o försökt att klia på såret som igår såg ut att börja läka rätt fint. Han var till o med me oss ute o gick ett par längre promenader o verkade ganska fit, vilket gladde mig nåt enormt. Men så kom bakslaget. Imorse.

Såret såg fint ut när vi gick upp, så även efter promenad. Skrek som en liten stucken gris när maken smörjde på antibiotikasalva. Dock var allt frid o fröjd såvitt vi kunde se. En liten miss, fem minuter på egen hand utan tossor o katastrofen var ett faktum. Han lyckades på dessa fem minuter klia sönder hela såret och satt det som såg ut att bli början till en fin läkning ser nu allt annat än fint ut. Ligger o hyperventilerar av smärta i soffan o veterinärerna kan inte skriva ut nåt smärtstillande förrän efter lunch. Man börjar undra. Försökte få detta redan i lördags men då fanns ingen tillgänglig att göra det heller.. o i fredags missade de när vi var inne på kliniken. Man kan gråta över mindre.

Lider med min stackars bebis. Tuffe är superorolig o vankar av o an o kikar på oss o nosar på Lukas. Känns inte det minsta lustigt. Mår illa av eländet. Magen åt skogen blir inte bättre av det här. Hormonpåslag o allmänt upprörd.

Lukas, lycklig ute till havs

Bokat en weekend till Danmark med kärleken men just nu känns det ganska olustigt med tanke på Lukas. Han måste bli bra mycket bättre innan vi kan ge oss av nånstans o lämna honom till mamma. Han hugger vilt omkring sig (försvar såklart) o en sådan vovve är svår  att lämna bort. Dessutom kan jag inte lämna honom i det skicka han är idag. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar