fredag 19 augusti 2011

Förkyld o magont

Vaknade idag med en vrölförkylning i kroppen. Proppar mig full med kan yang och ingefära och hoppas det ger sig tills ikväll. Åtminstone hoppas jag att det bli bättre. Känns som det liksom grott tag i kroppen nu så det borde vara dags att det vänder. Logiskt sett så.. har jag oddsen med mig?

Magen är lika rinnande som övriga veckan. Molvärk i buken och allmänt trött o seg. Men men det finns värre saker har jag hört? Tyckte synd om mig själv med två stora portioner glass igår. Bra för själen, bra för halsen men mindre bra för magen. Kvällen avslutade dock med en rejält cocktail på apelsin och ingefära. Starkt o härligt friskt. Kände till o med vad den smakade.. bara en sån sak!

Tuffe verkar lite risig i magen han med. Tror han sympatiserar med mig? När jag mår dåligt försöker han avlasta mig? På nåt sätt verkar det så i alla fall. Just nu får vi truga med maten. Jag hoppas det snart ger sig. Lukas växer och Tuffe krymper. Vad var det som gick snett? Urk

Tänte försöka införskaffa mig en härlig hoodtröja idag.. känns som hösten närmar sig med stormsteg och mina tidigare väl så användna hoodisar börjar bli kraftigt slitna. Dags att investera i en ny som har luddet i behåll o där färgen fortfarande stämmer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar