tisdag 16 augusti 2011

Fel instruktion = omprov...

Flodhästskalle, de där tänderna skulle man ha.. ;) 

Man kan bli trött för mindre. Har inte varit fit de sista dagarna. Ont i halsen, febrig och känner mig allmänt uppjäst o dassig. Trött som få. Kanske inte så konstigt med den sista veckans osunda rutiner? Sent i säng, tidigt upp. Senast imorse. Upp vid fem för att fixa magen innan jag begav mig till stan för att ta de här proverna och få saken ur världen.

Väl där gick det ändå åt skogen. De hade missat att skriva att jag inte skulle ta nån medicin innan provtagningen (levaxin) och alltså hade jag gjort det. Logiskt sett borde jag väl insett att jag inte skulle ta nån tablett nu när man tänker efter - men då hade jag inte minsta tanke på det. Inte en rad hade de skrivit om det heller.. så provet är mer eller mindre värdelöst vilket innebär att jag förmodligen får åka ner o ta om det.. plus en del andra prover om de inte fixar det nere på vårdcentralen (vilket jag tvivlar starkt på!). Suck o stön..

Nåja, det är bara att bita i  det sura äpplet. Roar mig med att äta en tofuline strut istället. Mumsegod! Första paketstruten som faktiskt har frasigt rån, me like! Även om inte magen säger detsamma.. sötsaker gör inte direkt att den mår bättre.. men mitt humör o det fina vädret övertalade magen att ta emot glassen ändå :)

Vi får väl se vart detta bär hän ikväll. Protesterar redan rejält så det kan väl bara bli värre.. testade dessutom lite varm mjölk i kaffet tidigare idag o det skulle jag INTE gjort. Kommer inte hända igen fy FAN vad ont jag fick :( vi pratar ju bara matskedar då.. men SCD yoghurten fixar jag fortfarande bra så länge det inte blir för stora mängder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar