tisdag 23 augusti 2011

Läkarsamtal idag

Han ringde faktiskt idag, min läkare. Ordnat med sjukskrivning till strax efter beräknad operation. Bra det. En sak mindre att bekymra sig för. Nu är det bara resten kvar...

Gjorde ett besök hos vårdcentralen idag. För att kolla upp min envisa förkylning. Vet inte vad som hänt jag som aldrig brukade springa där, känns som jag plöstligt blivit stammis och det är INGET jag är stolt över. Jag gillar inte ens vårdcentralen. Det tar alltid för lång tid och man får sällan, om ens nånsin, rätt diagnos. Varför springer man där då? Bra fråga. Jag har inte kommit på svaret ännu. Läkaren på Kungälv igår kallade dem inkompetenta. Det säger väl en del. Stafettläkare.. säger resten av delen?! Eller ..

Så, nu skall sjukintyget komma på posten och sen är det bara att kontakta FK igen. Alltid lika roligt. Not. Blir alltid nervös över de här grejerna. Känner mig som en brottsling. Varför? Jag vet inte. Men systemet är ju uppbyggt så att man SKA känna sig som en brottsling när man är sjuk o arbetsoförmögen. Men det är ju liksom inte mitt fel att det hela tiden drar ut på tiden? Hade jag fått behandling bums hade det kanske aldrig blivit såhär? För typ 10 år sen hade jag kanske aldrig blivit så dåligt om de tagit mig på allvar redan då. Det är inte patienterna som blir sjuka det är fel på det är vården som bemöter dem som ballat ur..  i mina ögon i alla fall: Sen ska jag inte dra alla över en kam. Det finns många som skiljer sig från mängden... men dessa vet nog mer än väl vilka de är utan att jag ska gå och måla ut några speciella grupper?! Allt är relativt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar