måndag 29 augusti 2011

Måndag ljuva måndag?

Jag fattar inte. Svettas som en gris på kvällarna nuför tiden. Jag som alltid varit frusen av mig. Det är jag i och för sig fortfarande vissa delar av dagen - men så fort det blir minsta lilla värme och jag rör mig känns det som jag håller på att rinna bort! Att sova är ett helvete. Trots vidöppna fönster och relativt kyligt utomhus håller jag på att smälta bort. Bara kontakten med min egen hud känns helt otroligt jobbig. Värmer liksom upp mig själv? Skall testa sova med enbart lakan, se om det kan hjälpa. Köpte ett extra svalt täcke, halsen rosslar efter draget från fönstret inatt men ändå vaknar jag o är mer eller mindre genomblöt av svett. Usch. Jag som alltid fått dras med mina kalla händer och fötter.. folk har ryggat tillbaks när de tagit mig i hand och min kära make har huttrat när jag värmt dem under hans tröja kyliga vinterdagar ;)

Nåja, jag ska inte gnälla. Fast jag gnäller ändå. Nånstans måste man ju få gnälla av sig? Jag väljer att göra det här. Ibland kan maken behöva lite avlastning :)

Magen då? Stor o svullen. Tokdiarré - ja, fortfarande. Den är inte riktigt med mig för tillfället. Diarré som dessutom sitter fast. Men det är ju ingen nyhet, resulterar bara i att magen växer snabbare och behöver tömma sig ännu oftare. Går mycket tid till brädan för tillfället och hanteringen av denna kalaskula.

Jag och en kär vän.. fast min är helt svart ;) 

Jag hoppas mineralpreparaten kommer med posten idag. De och den nya pälstrimmern till hundarna. De är i behov av klippning och kökssax nummer fem i raden (!?) är utsliten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar