måndag 15 augusti 2011

Danmark med brädan

Isbjörn på Ålborg Zoo, ja han var rätt nära ;)

Har varit i Danmark i helgen med min älskling. Ännu ett land för brädan att besöka. För jo, visst var brädan med. Hade aldrig funkat annars. Min livräddare inget snack om saken. Även cyklarna var med. Inte motionscykeln utan de vanliga. Thank god för det!

Det blev en lång helg. Fredagsmorgonen började inge vidare, magen ville sig inte (precis som väntat) o jag hade kanonvärk hela dagen. Ända fram till hotellet sent på fredag eftermiddag.

Fick dock ganska ordning på magen efter en fyrtiofem minuter på brädan. Gud så skönt! Var nästan människa igen. Dock en massa hormoner som spökar o kliande utslag i hela fejjan. Humöret var väl inte direkt det bästa. Eftermiddagen spenderades på torget i Ålborg med en öl som smakade helt ok (är ingen ölfantast det ska jag inte ens försöka ljuga om!) Blev övverkaskade av ett grymt lokalt rockband o blev sittandes där i solen ett tag.. det var dagens höjdpunkt! Restaurangen på kvällen var en besvikelse. Nog för att maten var ok, men att vänta i två timmar på maten är INTE ok. De glömde oss två gånger om. Utger man sig för att vara en gourmetkrog måset man hålla måttet bättre. Det gjorde inte restaurang Juliana.

Lördagen var bättre. Ett positivt besök på zoo, cykeltur dit, cykeltur tillbaks. Cykeltur runt i Ålborg, en fantastiskt god middag på Stykke Krumpen (fiskdelen) med fisk o skaldjur i mängder. Gud vad mätt jag var! Dessert o vin därtill.. o en drink på stan o sen ett bad i jacuzzin på hotellet. Sen kväll men oj vilken dag!!  

Jag på danmarksbåten i fredags

Söndagen var jobbigare. En lång dag. Massor fick vi sett men för mycket tid i bilen, för mkt tid utan brädan för mkt mat o helt enkelt väldigt jobbigt för magen. Bra mör när jag väl kom hem. Mår nu fan. Tre resualx att börja dagen med är inte bra.. bara frö att lösa upp tarmstoppen.. mår illa, ont i halsen.. ja, you name it.. men en underbar helg hade vi i alla fall så jag antar det får vara värt det?  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar