lördag 27 augusti 2011

Sjukintyg på posten

Jag var lite frustrerad igår. De mineraltillskott som jag beställt hade inte kommit med posten när sista körningen var avklarad. Inte heller svaren på mina sköldkörtelprover och heller inte mitt läkarintyg. Trodde jag. När maken idag öppnade brevlådan fanns både läkarintyg, papper från skatteverket (nytt personbevis som talade om att jag numer är gift ;)) och papper för förnyelse av körkort. Spännande! Men inga mineraltillskott alltså. Jag hoppas de kommer på måndag.

Jag tror på att de kan hjälpa min kropp i balans och jag hoppas att de skall minska min svullna mage och mina otroligt påfrestande matsmältningsbesvär. Varje liten gnutta hjälp mottages varmt! Kan dessa enorma jäsningar minska, om så de minsta, vore hälften vunnet. Att jag får använda min bräda för att gå på dass.. det räknar jag inte med att slippa än på ett bra tag. Jag målar hellre upp ett skräckscenario och blir positivt överraskad än tvärtom.

Vädret har varit piss idag, är fortfarande piss. Blev en sväng till Göksäter som lämnade ett lite större hål i plånboken än vad vi hade tänkt. Lite nya gardiner, en ny matta.. ja vips var ca 1000 kronor väck från kontot. Whoopsi så det kan gå. En fika på Sundsby säteri lämnade heller inget överskott i en redan ganska uttömd plånbok ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar