tisdag 16 augusti 2011

Suget efter salt..

Jag vet inte vad det är med mig på sistone.. saltbrist? Salthunger. Har ett sånt där ovanligt överjävligt sug efter salt. Saltlakrits (jag knaprade massor av det i Danmark, för o nackdelar med danmarksbåten billigt och alldeles för nära inpå!) idag är det torrostade salta mandlar som är min största last. Efter glassen o den stora skålen med björnbär som jag åt tidigare idag vill säga. Men de innehåller ju inget salt ;)

Klämde i mig en stor portion hemlagad röd curry med lax. Riset smakade sådär. Svart råris men oj så geggigt det blev! Skulle inte vilja visa en bild.. så jag tog ingen ;) hade annars varit ett smidigt sätt att få kvällen att gå. Gräsänka med enbart hundarna hemma. Maken är hos pärona o umgås. Jag mår inge vidare så jag valde att stanna kvar i lilla lägenheten o kurera med vovvarna. Feber? Jag vet inte men nåt är på g.

Har bestämt fika med en vän imorgon. Skall ta mig ut på öarna! Får se om det är en bra idé med tanke på hur jag känner mig nu o med tanke på hennes små gullungar som jag inte gärna vill smitta ner. Kan hända är det bara en otroligt stark allergireaktion från hotellrummet i Danmark men det kan ju också röra sig om små elaka bacillusker. Time will tell :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar