onsdag 17 augusti 2011

Jobbig natt - en vana?

En liten blomma att förgylla dagen med.. 

Det var en jobbig natt inatt. La mig ganska tidigt. Hade rätt tråkigt och kände mig otroligt slutkörd så jag bestämde mig för att inta sängläge. Dessvärre var jag inte lika sömning när jag väl landade där - i sängen alltså. Låg o funderade o brottades med Lukas, som envisades med att dela min halva av sängen. Att lägga sig på Anders sida (som inte var hemma igår) kom alltså inte på fråga, utan han skulle lätt knö med mig. Myspys i och för sig men när man känner sig som en klimakteriekärring o svettas som en idiot så är det ganska jobbigt faktiskt. Lukas är ju inte den fagraste av hundar. Mycket päls, mycket kött - o varm! Jag förstår att de användes som värmekuddar i Tibet.. det finns en anledning till det ;))

Vaknade i alla fall och hostade ett segt gulorange slem. Känner mig allmänt färdig idag. Febrig men enligt termometern har jag bara marginellt med feber. Skallebank. Ont i bihålorna. Jaja vad är väl en bal på slottet? Den planerade fikan med min kompis får vänta på sig. Vill inte riskera smitta ner vare sig henne eller barnen. Är förmodligen en riktigt smittohärd för tillfället.

Så magen.. oj oj oj 4 resulax om dagen i en vecka nu. Tar på krafterna det med. Tokdiarré, o då menar jag verkligen tokdiarré som envisas med att fastna i vecken..

Ringde op planeraren idag igen. Som var tillbaks från semestern - för andra gången denna sommaren sen den sk "planeringen" började. Ingen tid att komma med ännu men hon lovade att ringa så snart de har en åt mig. Pratade om början av sept men skall kontakta kirurgen direkt.. jag vågar inte tro nåt förrän pappren är här.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar