torsdag 25 augusti 2011

Fokus från mage till öron :(

Idag har varit en jobbig dag. Började med en frustrerande hundpromenad imorse. Kvalmigt, förkylt, alltför många hundar ute vilket innebar att vi fick ta en omväg. Lukas är ju inte direkt jättelätt att hantera i närheten av andra hundar. Hjälpte det? Not. Vi mötte massvis med hundar ändå. O katter. Var helt slut när jag kom hem från den promenaden. Magen var då i katastrofskick. Resulaxen hade fastnat.

Blev inte bättre av att den satans förkylningen inte vill släppa taget om mig. Under förmiddagen satte den sig rejält i öronen och strax före lunch slog det bomlock. Försökt bli av med skiten sen dess. Nässpray (överdoserad till tusen!) rinexin (från min makes förra sjukperiod) samt massa försök till tryckutjämning men allt utan framgång. Öronljus har jag gjort också men inte ens det vill bita.. känns som jag kommer åka på en öroninflammation om detta inte ger sig snart och det är nåt jag definitivt inte ser fram emot! Det räcker så bra med denna jävla mage!!

Har försökt städa lägenheten o sätta upp gardiner idag. Har gått sådär. Svetten rinner om mig minsta lilla jag gör. Känner mig som värsta sjuklingen. Jag är säkert inte så sjuk. Men detta med öronen o näsan tar liksom priset när kroppen redan har fullt upp med så mycket annat.

Lukas är jättefrustrerad. Vill leka! Hela tiden. Pipa med bollen. Bli jagad. Skälla ut folk. Har anmält oss till en hundmassagekurs i september. Ska bli intressant! Nästa blir väl den för problemhundar, suck... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar