lördag 3 november 2012

Trött

Idag är en sån där dag när jag varit så mycket i farten som jag bara orkat med. I farten i form av att besöka min pappas grav, packa så många flyttlådor kroppen klarat av och ta hand om min lilla och de små håriga "bröderna bus". Min egen mage mådde något bättre under förmiddagen efter att jag lyckats få ur mig en massa dynga som legat där o spökat och värkt. Det tog x antal resulax i kombination med relaxit att komma dit, men jag lyckades i alla fall att få dem att lämna kroppen idag istället för att fastna.

Dock har den ju gått åt skogen igen.. magen alltså... vilken annars? Det är ju magen som styr större delen av mitt liv.. hur jag lägger upp det.. vad jag kan o inte kan göra.. när jag väljer att göra det och så vidare och så vidare. Babybjörnen är en bra uppfinning, jag tackar mina "gudar" för den! Utan den.. vad skulle jag göra? Nu kan jag ju ha lillan på magen då hon inte vill sova utan vill klänga sig fast... trots att jag sitter på cykeln o kämpar med magen. Lite knixigt att gå på toa med en åttakilosbebis på magen bara.. äh, vi går inte in på det där!

Hur som helst. Känner mig rätt nöjd med dagens insatser. Perfekt väder för sånt här jox. Regn. Pissregn. Yr lovade sol vilket lurat mig en del under dagen, men jag är rätt glad att solen inte strålat in genom fönstret idag - då hade jag haft svårt att vara inomhus så mycket.

Maken lagar middag idag. Tack för det kära du! Har stått på agendan sista tre, fyra månaderna... (?) men inte blivit av. Vi har tamjat in andra saker, Anders har varit sjuk, jag har varit sjuk och så vidare och så vidare... han har helt enkelt lyckats hitta en jäkla massa bra anledningar att skjuta på sin hjälteinsats här hemma ;-) Karlar! :) Men.. idag står han alltså vid spisen (och har gjort det LÄNGE) så jag räknar med en gourmetmåltid utan dess like ikväll ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar