fredag 2 november 2012

Magsmärtor

Det var  en bättre tarmdag igår under dagen - men bakslaget kom under eftermiddagen och kvällen och det blev ett rejält sådant. Hade sån värk att jag beslutade ta en sista resulax för att lätta trycket något men det skulle jag, med facit i hand, inte ha gjort! Jises.. blev tusen resor värre..  det är liksom det som är avvägningen.. när det funkar som det ska (allt är relativt) blir det något bättre men när det inte gör det och resulaxen fastnar.. då blir helvetet värre än värst. Hur skall man veta? Det kan man inte.. o det är liksom försent att ångra efteråt.. men att knåda tarmgaser i soffan hela kvällen är inte heller nån större hit...  man blir rätt slut efter ett tag.. o knogarna tar väldigt mycket stryk!!

Sov inte lika bra inatt heller.. sängen besöktes av både en o två hundar, varav den ena vägrade flytta på sig.. jag har lite ont av att bli för varm på natten men det har inte vovvarna.. :-/ Bad combo! Lillan sov hos mig större delen av natten också, eftersom hon var rätt orolig inatt.. vaknade tidigt (halv två) somnade sent och spydde efter kvällsmaten. Över mig, över sig själv, över soffan och mattan. Nice. Not. Nu tror jag inte det rörde sig om någon magsjuka den här gången, eftersom det hände precis efter att hon käkat en hel flaska ersättning och rapade lite FÖR mycket efter. Hon åt dessutom bra efteråt och det borde hon ju inte ha gjort om hon varit sjuk..   så jag gissar på att det blev en för stor rap helt enkelt.

Idag är det fredag och planen är att baka egen pizza. Gott! Förra helgen blev ju liksom något upphackad med all magsjuka så jag hoppas denna blir betydligt bättre.. o en tanke till pappa o alla andra som för tidigt hamnat på kyrkogården... när de borde vara ibland oss.. skall ner o sätta lite ljus o blommor hos pappa, men det får bli imorgon. Jag vill att lillan skall med. Hon skall veta vart morfar finns...  o hon skall inte känna obehag över att gå dit. <3 till pappa!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar