tisdag 6 november 2012

Jises...

Magen gick åt pipan igår. Efter att ha fått någorlunda kontroll på den under förmiddagen fastnade en sån där stor jävulsluftbubbla högt upp i tarmen under lunchpromenaden och bäddade för vad som komma skulle. Det gjorde det också. Jag fick trots allt ur mig en del under senare delen av eftermiddagen, men det hjälpte inte. Katastrofen var ett smärre faktum. Kändes som en fruktansvärd variant av mensvärk i kombination med mitt vanliga maghelvete. Det var det inte. Det visade sig senare under kvällen. Tokjäseri utan dess like. Fy fan säger jag bara. Att luft kan göra så ont. Det kan den. Fruktansvärt ont. Fast på fel ställe är det ett helvete. Fast på fel ställe mellan massa slem ännu värre. Nåja, jag tror att poängen är rätt tydlig...

Till råga på allt var lillan inte direkt på sitt bästa humör. Förbaskade tänder, att de aldrig vill komma fram. Gnällig, lättretlig, vill inte äta, får inte ro att sova.. igår sov hon inte någonting mellan elva på morgonen och åtta på kvällen. Då försökte jag upprepade gånger att få henne att somna utan att lyckas. Nog för att hon slumrade till ett par gånger, men det tog inte mer än högst fyra minuter innan hon vaknade igen. Grinig. Toppen.

Jag hoppas det blir en bättre dag idag, Lägenhetsbesiktning står på agendan. Kan inte påstå att jag ser fram emot att ha en gubbe springandes här hemma granskandes varenda hörn o törn när jag inte känner mig direkt tiptop! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar