onsdag 14 november 2012

Ont och blöder :(

Idag är inte den bästa dagen i mitt liv. Inte idag heller så att säga. Mammas födelsedag idag så grattis till dig min kära mamma! Skall försöka gengälda med en god middag någon dag..  min snälla mamma ställer alltid upp för mig så tack för att du finns och för att du är den du är! Hälften hade varit nog!

Hur som helst. Tarmen. Den är inte ilag. Inte idag heller. Blöder, gör ont, svider, värker.. magen ömmar och känns spänd och jobbig.

Tog mina normala relaxit/resulaxmedel imorse eftersom buken ömmade och visst fick jag ur mig en del men fy fan vilken smärta - o återigen blod. :( Känns som något går sönder varje gång jag försöker gå på dass o tömma tarmen även om jag har medel för att smörja upp och bedöva det här området. Jag hoppas verkligen det är något övergående och inte något som består!! Försökte ringa Huddinge idag för att fråga om detta är normalt, om det skall bli så här - men kom fram till en telefonröst som meddelade att de ringer upp mig imorgon. Tack för den. Jaja..  en sak har jag lärt mig här i livet: när det gäller läkare har de sällan någon brådska och deras tid är guld medan våran tid (patientens) inte spelar så stor roll. Vi skall vara tacksamma över den hjälp vi får - när vi får den. Inte ifrågasätta.

Tyvärr är jag inte skapt på det viset. Jag ifrågasätter det mesta. När det passar mig. När jag inte är bekväm med något. Jag tror innerst inne det är en bra strategi. Även om läkarna kommer med råd och rön så måste man ju själv vara den som i slutänden fattar ett beslut om vad som skall göras eller inte göras. Läkarna kan komma med funderingar och råd men det är man själv som måste känna efter om dessa råd är bra och om man tror att de kan funka eller inte. Medicinska terapier är rätt invasiva. Det är bara att konstatera. Om man kan bör man testa de mindre invasiva terapierna först. Dem som satsar på att ge kroppen en chans att läka själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar