onsdag 14 november 2012

En boll i ändan

Det var väl något av en kritisk punkt igår. Eller vadå punkt? Dag menar jag såklart. Det var ju efter ett par dagar jag skulle märka effekten av botoxet och igår hade det gått två dagar.

Faktum är att blödningen och smärtan tog över rätt rejält igår. Inte kul att försöka gå på toa när det hela tiden värker o svider och det känns som man har en stor boll i ändan som skall ut. En boll som i själva verket består av en svullen tarm.

Däremot fick jag ganska många maghugg under eftermiddagen, vilka tillslut resulterade i att jag (utan medel hör o häpna!) kunde springa på dass tre gånger o tömma tarmen på en rinnanade gojja till kladd som ville ut. Tog självfallet mina medel på morgonen men slapp alltså att ta dem under eftermiddagen eftersom tarmen löste det själv men blödningarna startade ju så snart jag var tvungen att tömma tarmen igen.

Ssk från Huddinge förklarade att det kunde bero på att blodgenomströmningen till de redan såriga områdena ökar när man får botox och att detta borde lägga sig med tiden..  jag hoppas. Det var mindre svullet går också och lättare att få ut gas.

Idag värker tarmen. Medel intagna efter vanlig standard och magen molar..  inget som verkar funka av sig självt hittils men kanske blir det som igår även idag. I wish. Då har ju botoxen i alla fall gjort något annat än att bara få tarmen att blöda mer...  :) Positive thinking?!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar