lördag 3 november 2012

Stackars mamma!

Fick ett sms tidigt imorse. Maken kommenterade att "värst vad svärmor är uppe tidigt idag". Jag trodde inte det var hon som sms:ade vid den tiden (läs halv åtta) en lördag (hon brukar ju sova rätt länge på morgonen min kära mor) utan trodde snarare att det var nåt reklam sms från Ellos med ännu ett "fantastiskt erbjudande"  - ett sånt jag aldrig nappar på. Det var det inte. Det var mamma. Fara o färde!

Let´s face it. Mamma sms:ar inte vid den tidpunkten om det inte är något - alltså går pulsen upp så snart jag ser att det är hon som står som avsändare. Det var ett kort och konsist sms. Vi skulle åkt dit på middag idag och tillbringat allhelgona hos henne, besökt pappas grav och så vidare men nu blir det inget med det. Mamma är magsjuk :( Faaaaaan! Jag säger bara det. Det var den sista personen på denna jord som jag önskade det här..  sjukt, det har ju gått över en vecka sedan nån av oss hade symtom men detta verkar vara bacillen från helvetet - eller viruset. Jag vet ju inte vad eländet beror på. Så mycket som jag spritat, tvättat, sanerat här hemma.. o ändå åker hon på det? Jag blir så ledsen...   min stackars mamma, hon behövde inte det här..

Här hemma är det mest lillan som oroar. Vill inte äta som hon ska, gnager på allt hon kommer över och hennes lilla mage är lite i olag. Vi tror fortfarande på tänder, det känns lite som det buktar under tandköttet men jag antar att tiden kommer utvisa om vi har rätt eller fel.

Får bli en sväng till graven utan mamma idag. Trist för jag hade velat gå dit i hennes sällskap. Men men.. som tur var hann hon dit före mig och har ju i alla fall varit där o dekorerat. Nu önskar jag bara att hon blir frisk snabbare än snabbt för att vara mag (spy) sjuk är fanimej inte roligt någonstans! <3 till min fina mamma och hoppas bacilluskerna tar sitt "sunda förnuft" tillfånga och lämnar henne ifred illa kvickt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar