torsdag 8 november 2012

Mag(o)lag

Magen är inte bra. Inte idag heller. Efter alla de där medlen var den relativt ok fram till lunch igår. Vi pratar kanske två timmar? Sen gick det åt skogen igen. Så fort jag fick mat i magen. Kanon. Not. Tur att mamma var här och hjälpte mig större delen av dagen!!

Lillan var på bättre humör igår. Inte lika ont av tänderna och inte lika kass i magen. Kalas. Men så typiskt också.. stannade ju hemma eftersom hon varit så otroligt kinkig, ledsen och klänging sista dagarna. Det var som natt o dag igår. Bakslaget kom dock vid läggdax igår. Nåja, lite innan dess. Gnälligheten och matstrejken kom tillbaks. Orolig natt. Hon vaknade redan vid elva och ville inte komma till ro. Hon sov men det var en orolig sömn och när hon vaknade ville hon inte käka så mycket som hon brukar heller. Hela morgonen har varit upp o ner. Magen åt skogen, lillan kinkig.. ja, bakslag återigen. Hon vill inte äta, gnäller, är inte nöjd med något.. fantastiskt att dessa två härligheter alltid skall krocka?

Mår inge vidare i magen. Molvärk, mår illa... uppblåst..  tja, you name it and it's all there.

Vart på toa massa ggr med hjälpa av resulaxen.. men det tar inte slut. Inte idag heller. Kan inte ta fler för tillfället för tarmen värker. Magen med. Men jag får försöka ta hand om den på annat vis. Ett pass med bollen kanske? O Snäll mat under dagen.. men jag tvivlar på att det kommer ske några mirakel.

Mindre än en vecka kvar till sthlm nu. Åker på söndag. Sen kan det bara bära eller brista.. jag hoppas att det bär. Lite medgång här i livet vore inte fel... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar